Imponerende 3D-grafikk i Yoomp!64

Dette er et nylansert Commodore 64-spill der du må hoppe og sprette i tredimensjonale tunneler.

Yoomp!64 er et nytt Commodore 64-spill som sikkert ville fått mye oppmerksomhet om det ble sluppet på åttitallet. Det har nemlig teksturert 3D-grafikk, og i motsetning til mange gamle 3D-spill for plattformen beveger grafikken seg svært glatt.

Stilig.
Stilig.

Fargerikt 3D-plattformspill

Selve spillet er et slags plattformspill der du må sprette deg gjennom 23 tunneler. Det virker litt som en kombinasjon av Trailblazer og Tempest, og konseptet er egentlig basert på indie-spillet Yoomp! for Atari XE/XL. Spillet skilter blant annet med et passordsystem som lar deg hoppe forbi tidligere fullførte brett.

Yoomp!64 fungerer kun på PAL-maskiner, men det er til gjengjeld kompatibelt med TheC64 Mini (og SD2IEC). Du kan selvsagt også spille det på PC, Mac og Linux via emulator, og versjonen som distribueres på Itch.io er ferdig satt opp med tanke på nettopp dette. Du velger selv hvor mye du vil betale, og det ser ikke ut til å være noen minstepris.

Ellers selges spillet i fysisk versjon, og om du kjøper denne får du med fargemanual, plakat, postkort og klistermerke, i tillegg til spillet på elektronisk kassett. En diskettversjon er også tilgjengelig, i to utgaver. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.