Retrotimen: Shovel Knight og Wolfenstein 2

Shovel Knight er et spill du virkelig bør spille.

Sommerferien er over, og Retrotimen er endelig tilbake. De sparker i gang høstsesongen med en fullpakket episode. Det hele starter med en anbefaling av den heftige førstepersonsskyteren Wolfenstein 2, som nå er ute på Switch, før gjengen diskuterer den klassiske nittitallsfilmen Se7en. Fortjener den klassikerstempelet?

Plattformspill i god, gammeldags stil.
Plattformspill i god, gammel stil.

Shovel Knight

Ukens spill er Shovel Knight, et todimensjonalt retroplattformspill som er ute på det aller meste som finnes av plattformer, og nå også er tilgjengelig på Switch. Det viste seg å være den siste dytten Retrotimen trengte for å gi spillet en skikkelig sjanse, noe de ikke angrer på. Det blir temmelig mye skryt, av et spill det virker svært vanskelig å finne problemer med.

Retrotimen konkluderer med at Shovel Knight byr på en fantastisk spillopplevelse, som du bare må få med deg. Du kan stikke innom det offisielle nettstedet for å finne ut mer. Hør hva gjengen har å si om spillet (og ukens andre temaer) her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.