Retrotimen anbefaler Stardew Valley

Har du ikke spilt dette fabelaktige spillet enda? Hør hvorfor du bør, i ukens podcast.

Stardew Valley har allerede tatt flere av oss i Spillhistorie.no med storm, og nå er det gjengen i Retrotimen som har blitt totalt hektet på bondegårdspillet. I ukens episode av Retrotimen snakker de litt om hva det er som gjør det så moro å bruke tid på, og ender opp med å gi det rekordgode karakterer.

Stardew Valley er ingenting om ikke koselig.
Stardew Valley er ingenting om ikke koselig.

Trenger du litt hjelp?

Om du lytter til rådet deres og kjøper spillet, så kan du jo ta en titt på en nybegynnerguide jeg lagde for en stund siden. Men vær oppmerksom på at PC-versjonen har fått en del nyheter siden den gangen (slik som flerspiller!).

Ellers diskuteres den norske animasjonsfilmen Slipp Jimmy Fri, der handlingen er sentrert rundt en narkoman elefant. Remi har dessuten laget en anmeldelse av B-filmen Without Warning. Det er med andre ord en fullspekket episode Retrotimen har å by på denne uken, så det er bare å trykke «play» og kose seg:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.