Square Enix fjerner The Last Remnant fra Steam

Utgiveren sier ikke hvorfor, bare at de skal slutte å selge spillet.

Om PC-versjonen av 2009-spillet The Last Remnant har ligget på ønskelista di en stund, og du ikke har fått summet deg til å kjøpe det enda, så har du fått litt dårlig tid. Utgiver Square Enix har nemlig annonsert at de vil fjerne spillet fra Steam-butikken den 4. september. Enn så lenge er det ingenting som tyder på at de vil kjøre noen rabatt før spillet fjernes.

Hva skjer her? Aner ikke.
Hva skjer her? Aner ikke.

Spillet vil selvsagt ikke fjernes fra Steam-biblioteket ditt, om du har kjøpt spillet allerede (eller velger å kjøpe det nå).

Har ikke gitt noen grunn

Square Enix har ikke sagt hvorfor det turbaserte taktikkrollespillet fjernes fra Steam. På mobile plattformer fjernes eldre spill titt og stadig fra butikkene, men da er det gjerne fordi de av ulike grunner ikke er kompatible med nyere versjoner av iOS og Android – The Last Remnant er ikke bare Windows 10-kompatibelt, men det fikk nylig Linux-støtte på Steam via Steam Play.

Noen spekulerer i om dette betyr at vi kan se frem til en nyversjon av spillet, men The Last Remnant virker kanskje ikke som den mest åpenbare kandidaten for noe slikt. Det ble aldri noen kritikersuksess (selv om Steam-kundene tydeligvis liker det veldig godt), og merkevaren er ikke spesielt kjent i dag.

Et alternativ er at en eller annen lisensavtale er i ferd med å gå ut, og at det ville kostet mer å fornye den enn Square Enix antar de vil kunne tjene på fremtidige spillsalg. Men det blir bare spekulasjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.