Project Warlock er lansert på GOG

Dette er en gammeldags førstepersonsskyter med massevis av action.

Project Warlock følger i fotsporene til spill som Ion Maiden, og prøver å levere en førstepersons skytespillopplevelse i stil med de klassiske nittitallsspillene i sjangeren. Her er det tonnevis av fiender som må kverkes ved hjelp av en hel rekke forskjellige våpen, i labyrintaktige miljøer fulle av hemmeligheter.

Grafikkstilen er også temmelig «retro», og du kan til og med velge å bruke fargepaletter inspirert av klassiske spillsystemer som Commodore 64 og GameBoy.

Jeg liker kombinasjonen av pikselerte teksturer og moderne lyseffekter.
Jeg liker kombinasjonen av pikselerte teksturer og moderne lyseffekter.

Rollespillaktige oppgraderinger

Men Project Warlock har også noen elementer du vil kjenne igjen fra nyere spill, slik som et omfattende oppgraderingssystem som lar deg forbedre både egenskapene og våpnene dine betraktelig.

Vi loves fem verdener med totalt 60 nivåer, 72 forskjellige typer fiender, 38 våpen (antakeligvis inkludert oppgraderte versjoner, ettersom oppgraderinger endrer dem ganske betraktelig) og åtte magiske formularer.

Spillet koster en hundrelapp på GOG, som tydeligvis tar konkurransen med den nye Discord-butikken seriøst nok til at de har sikret seg Project Warlock som en eksklusiv tittel i en begrenset periode. Her er en trailer:

Uh, Gamingcompany: Vi har allerede én Duke Nukem, det er ikke nødvendig med flere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.