Trine 4 er annonsert

Den sjarmerende plattformspillserien kommer tilbake neste år.

Det lekre plattformspillet Trine var et friskt pust i plattformsjangeren da det dukket opp for snart ti år siden. Spillet kunne spilles alene, men det var kanskje mest trivelig i samarbeid med en annen lokal spiller, og det hadde noen ganske kule gåter som benyttet seg av realistisk fysikksimulering (som kanskje ikke var direkte nytt på den tiden, men ikke helt vanlig i akkurat denne sjangeren).

Trine 2 ble en solid oppfølger, mens treeren ikke svarte helt til forventningene. Lenge så det ut som det tredje spillet også kom til å bli seriens siste, mens de finske utviklerne i Frozenbyte konsentrerte seg om andre ting. Men nå har de altså annonsert at Trine 4 skal lanseres på PC, Xbox One, PS4 og Nintendo Switch neste år.

Manko på info

Dessverre er det så godt som null detaljer å spore opp om det nye spillet, sånn utover at det er på vei, og at Frozenbyte selv mener det kommer til å bli det beste spillet i serien. De har gått i partnerskap med utgiveren Modus Games om spillet. Modus beskriver seg selv som en «triple I»-utgiver, altså et selskap som fokuserer på indie-spill med et relativt solid budsjett i ryggen.

Om Trine 4 er et spill du spent kommer til å følge med på, kan du hive det offisielle nettstedet i favorittene. Vi kan jo avslutte med en trailer fra det forrige Frozenbyte-spillet, Nine Parchments, som i det minste viser at de fortsatt vet hvordan de skal lage flotte spill:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.