Klassisk arkadeaction i Battle Princess Madelyn

Dette spillet er inspirert av blant annet spøkelsesklassikeren Ghouls ‘n Ghosts.

Om du liker klassiske action/plattformspill som Ghouls ‘n Ghosts, Ghosts ‘n Goblins og litt mer ukjente Goblins ‘n Ghouls, virker det som det kommende spillet Battle Princess Madelyn kan være noe for deg. Det er ment å være noe i samme stil som de nevnte klassikerne (de av dem som er ekte, i alle fall), og har vært under utvikling i en håndfull år nå.

Skumle greier.
Skumle greier.

Utviklingen ser endelig ut til å nærme seg slutten, for nå har skaperen annonsert at spillet skal slippes denne høsten. Utenfor vinduet mitt er det hvitt både på bakken og i luften, så det spørs om ikke høstannonseringen var litt i overkant optimistisk, men vi får i alle fall satse på at spillet kommer før nyttår.

Todimensjonal arkadeaction

Spillet skal uansett slippes for PC, PS4, Xbox One, Switch, Vita(!) og Wii U, og byr på ti store verdener med opp mot fem enkeltbrett hver, der du må kjempe deg gjennom håndtegnede kirkegårder, spøkelsesslott, hengemyrer og andre steder fulle av vandøde fæligheter sammen med spøkelseshunden din.

Artig nok har utvikleren lagt inn to forskjellige lydspor. Det ene består av klassisk, arkadeaktig FM/PCM-musikk, mens det er moderne, orkesterbasert spillmusikk. Så kan du selv velge hva du vil høre på underveis.

Her er en helt fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.