Retrotimen: Red Dead Redemption 2

– Dette blir antakeligvis årets spill for meg.

Retrotimen er tilbake etter en liten pause, med en episode der de ikke har lagt opp noe spesielt manus på forhånd. Men det er kanskje ikke så overraskende at et av høstens storspill, Red Dead Redemption 2, får en god del oppmerksomhet denne gangen. Lars tror det kan være årets spill for han del, og du får høre episoden for å finne ut hvorfor.

Red Dead Redemption 2.
Red Dead Redemption 2.

Liveshow og mye mer

Men det er ikke bare AAA-spill som har blitt spilt – Remi har for eksempel forsøkt å overleve i The Long Dark. Gjengen kommer også innom tegneserielegenden Stan Lee, som gikk bort for ikke så lenge siden.

Gutta forteller også litt om liveshowet deres, som ble holdt på Madam Brix i Steinkjer den 3. november. Dessverre fikk de ikke tatt dette opp, men det gjør det jo bare enda mer eksklusivt for de som så dem i aksjon.

Dette er bare noen av de mange temaene som tas opp denne uken. Her kan du høre episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.