Ny spillsatsing fra Amplitude-veteran

En av grunnleggerne av Endless Space-studioet jobber med et spill inspirert av Baldur’s Gate og XCOM.

Franske Amplitude Studios har blitt en av favorittutviklerne mine, takket være spill som Endless Space og Endless Legend. Nå har en av grunnleggerne av den Sega-eide utvikleren, nemlig Mathieu Girard, startet et eget studio ved navn Tactical Adventures. Han har fått med seg et team med bransjeveteraner, og sammen jobber de med «det taktiske rollespillet de alltid har ønsket å spille.»

Slik ser Endless Legend ut.
Endless Legend fra Amplitude Studios.

Vi liker inspirasjonskildene

Detaljene om det kommende spillet lar vente på seg – studioet ble tross alt dannet i sommer, så utviklingen har ikke kommet langt – men på det offisielle nettstedet kan vi lese at det er inspirert av blant annet Baldur’s Gate og XCOM, og bruker regelsettet fra Dungeons & Dragons 5th Edition.

Utviklerne skriver også at de jobber med nyvinninger innenfor alle de tre hovedaspektene av et spill som dette, nemlig kamp, utforsking og historiefortelling. På samme måte som Amplitude Studios har gjort det i flere år, ønsker Tactical Adventures å bringe inn spillmiljøet på et tidlig tidspunkt, og utvikle spillet i samarbeid med dem.

Det kan med andre ord være en god idé å legge Tactical Adventures i favorittene dine, om du er interessert i hva denne ferske men erfarne utvikleren har å by på.

Toppbildet er hentet fra det som ser ut til å være et «visual target»-bilde, altså et bilde som skal gi et inntrykk av hvordan utviklerne ønsker at spillet skal se ut når det er ferdig – ikke hvordan det ser ut i dag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.