Konsollkrigen mellom Sega og Nintendo blir TV-serie

Skal regisseres av Jordan Vogt-Roberts, kjent for Kong: Skull Island.

Boka Console Wars: Sega, Nintendo, and the Battle that Defined a Generation ble sluppet i 2015, og følger historien om Segas forsøk på å dytte mektige Nintendo ned fra konsolltronen.

Forfatteren Blake J. Harris har basert boka på over 200 intervjuer med tidligere ansatte hos de to selskapene, men er ikke noen ren faglitterær bok. I stedet presenterer den mye av informasjonen gjennom fiktive samtaler mellom de ulike figurene.

Blir miniserie

Boka virker med andre ord som et godt utgangspunkt for en TV-serie, og nå er det nettopp det den blir. Underholdningsselskapet Legendary har annonsert at de vil lage en miniserie basert på den over 500 sider lange boka, med Jordan Vogt-Roberts (mest kjent for Kong: Skull Island) som regissør.

Mike Rosolio skal skrive pilotepisoden, mens Seth Rogen, Evan Goldberg og James Weaver fra Point Grey Pictures (Preacher, Future Man) vil være med på produsentlaget. Så voldsomt mye mer vet vi ikke, men det kan bli spennende å følge med på prosjektet.

Det er forresten ikke så lenge siden Legendary fikk mye oppmerksomhet i spillmiljøet, takket være traileren fra den kommende filmen Detective Pikachu.

Bildekreditering: Evan Amos har tatt fotografiet toppbildet er basert på.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.