Nå kommer nyversjonen av Gods

Bitmap Brothers-klassikeren har fått en nyversjon, som slippes neste uke.

Det britiske stjerneteamet The Bitmap Brothers skapte en rekke kjente og kjære spill på åtti- og nittitallet, med kanskje Speedball-serien og The Chaos Engine som de mest kjente. Plattformspillet Gods, som dukket opp for flere plattformer i 1991, har også mange tilhengere.

Gammel grafikk.
Gammel grafikk.

Den 4. desember, altså førstkommende tirsdag, slippes en nyversjon av Gods på PC, Mac og Xbox One. Versjoner for Switch, PS4 og mobile plattformer er også på vei.

Kan spille med klassisk grafikk

Gods foregår i en verden inspirert av antikkens Hellas, der du spiller en kriger som har fått det for seg at det hadde vært kult å bli en gud. For å bli akseptert som gudenes likemann må han bekjempe fire mektige voktere. Praktisk betyr dette at du må overvinne tolv store nivåer fulle av monstre, gåter og hemmeligheter.

Ny grafikk.
Ny grafikk.

Nyversjonens spillområder skal være basert på de originale nivåene, og du kan når som helst hoppe mellom klassisk pikselgrafikk og moderne-ish 3D-rendret grafikk. De tyske utviklerne bak nyutgaven skal også ha forbedret kontrollsystemet, lagt inn lagrepunkter og implementert en «speedrun»-modus som lar deg kappspille med folk fra hele verden.

Forrige gang jeg skrev om dette prosjektet nevnte jeg at grafikken trengte en del arbeid. Jeg er fortsatt ikke direkte overbevist, men så lenge man kan bruke den gamle grafikken er det jo ikke noe genuint problem. Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.