Dra østover i Euro Truck Simulator 2

Utforsk østsiden av Østersjøen i lastebilspillets nyeste utvidelse.

SCS Software fortsetter sin Europa-utvidelse for den populære lastebilsimulatoren Euro Truck Simulator 2, og etter den forrige utvidelsen der fokus var på Italia, er det de mer østlige strøkene som dekkes i den ferske Beyond the Baltic Sea-utvidelsen.

Østersjøen rundt (nesten)

Dette må jo være det man kaller et signalbygg.
Dette må jo være det man kaller et signalbygg.

Som navnet tilsier, får vi Latvia, Litauen og Estland, samt den russiske eksklaven Kaliningrad, litt av Russland rundt St. Petersburg, og den sydlige delen av Finland. Det vil si over 13 000 kilometer med nye veier, 24 nye byer, og en rekke landemerker. I Finland kan du også kjøre et unikt vogntog, med en trekkvogn og to lange trailere.

Selv om det nok fungerer best om du allerede har ekspansjonene Going East og Going North, er det mulig å ta ferje til det nye landområdet fra Tyskland, så du trenger strengt tatt ikke noen ekstra ekspansjoner for å bruke denne.

Jeg har kjøpt alle utvidelsene for Euro Truck Simulator 2, og må si meg veldig fornøyd med kvalitetsnivået så langt. Antakeligvis kjøper jeg nok denne også, for brukeranmeldelsene er svært gode så langt, og det virker som lokale spillere generelt er fornøyd med hvordan landområdene deres har blitt gjengitt.

For de uinnvidde, er dette altså et spill der du får rollen som lastebilsjåfør og -eier, og må prøve å tjene penger på å ta ulike frakteoppdrag rundt om i Europa. For meg er det et veldig fint ro-meg-ned-spill, der jeg koser meg på landeveien med musikk eller en podcast i bakgrunnen. Andre tar det selvsagt langt mer seriøst.

Her er en fersk trailer (dårlige trailer-relaterte ordspill slettet av hensyn til dere):

Her er alle byene og veiene i ekspansjonen (jeg må innrømme at jeg blir litt misunnelig når jeg sammenligner innholdstettheten her med den vi for eksempel finner i Norge):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.