The Shadows of Sergoth er et nytt rollespill for Amiga

Denne førstepersons grottekravleren er basert på Microlite20-reglene, og skal lanseres for Amiga 500 neste år.

Den nystartede retroutgiveren Double Sided Games har annonsert sitt tredje spill, og det kommer til den litt neglisjerte Amiga-plattformen. Spillet heter The Shadows of Sergoth, og er en overføring av et Amstrad CPC-spill ved samme navn.

Labyrinter i fleng

The Shadows of Sergoth er et førstepersons grottekravler-rollespill, der du må finne veien gjennom 16 underjordiske nivåer fulle av monstre og andre farer. Spillet skal være basert på Microlite20-rollespillsystemet, og lar deg velge mellom fem forskjellige raser når du skaper figuren din.

Ellers loves vi hendige greier som tre vanskelighetsgrader, automatisk kartlegging og, selvsagt, muligheten til å lagre spillet underveis. Amiga-versjonen skal dessuten få nye elementer for å utnytte den kraftigere maskinvaren. Spillet vil kreve 1 MB minne, men kjører ellers på en standard Amiga 500. Jeg antar selvsagt at det fungerer like godt på nyere modeller.

Det er Colin Vella (programmering) og Saul Cross (grafikk og lyd) som utvikler spillet, som skal lanseres neste år. Dette er det andre rollespillet i Double Sided Games-stallen – de har også sikret seg Realms of Quest V for VIC-20.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.