Nå kan du spille retro-rollespillet Aeon of Sands

Dette er en kombinasjon av førstepersons rollespill i retrostil og velg ditt eget eventyr-spill.

Etter cirka seks år under utvikling har den tyske indie-utvikleren Two Bits Kids lansert Aeon of Sands, et førstepersons rollespill med et tungt innslag av «velg ditt eget eventyr»-elementer. Mekanisk vekker spillet minner om klassikere som Dungeon Master og Eye of the Beholder, men det ser ut til å ha en rekke unike aspekter ved seg.

Kamp foregår i sanntid.
Kamp foregår i sanntid.

Skal ha stor gjenspillingsverdi

Spillet finner sted i en postapokalyptisk ørkenverden, og gir deg rollen som en kar ved navn Setrani. Han har egentlig mest lyst til å slappe av, men omgivelsene har en tendens til å true ham på livet, så det blir dårlig med tid til slikt. I stedet vil han konfronteres med den ene mer eller mindre absurde situasjonen etter den andre, i tillegg til horder av monstre andre fiender.

Underveis dukker det stadig opp valg som må tas. Avhengig av hva du gjør, vil nye områder bli tilgjengelige eller låses bort, og du vil kunne treffe nye potensielle kompanjonger (eller gjøre dem til fiender). Du kan ha opp til to kompanjonger med deg, og hvem du har i følget ditt vil også påvirke mulighetene dine.

Huffda.
Huffda.

Spillet skilter dermed med stor gjenspillingsverdi ifølge utviklerne, og det har selvsagt også en rekke forskjellige avslutninger. Vi loves også over 60 labyrinter og grotter fordelt på 20 miljøer, over 140 dialogsituasjoner og over 240 håndtegnede illustrasjoner.

Aeon of Sands er ute for Windows og Mac nå. Du finner ut mer på det offisielle nettstedet, der du også finner en utviklerblogg, og her er kan du ta en titt på en helt fersk trailer:

En kommentar om “Nå kan du spille retro-rollespillet Aeon of Sands”

  1. På lista for nå (som Mutant Road Zero, men høyere opp). Altfor opptatt med BB DLC (og litt Magic: Arena) til å spille noe annet!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.