Sam’s Journey er sluppet for TheC64 Mini

Det imponerende plattformspillet har nå fått en egen versjon for minikonsollen.

Det er cirka ett år siden plattformspillet Sam’s Journey ble lansert på Commodore 64, der det fikk en entusiastisk mottakelse og imponerende salgstall (spillet har solgt over 1500 kopier så langt). Nå har utviklerne lansert en egen utgave for TheC64 Mini, som man får tilgang på om man kjøper spillet fra utgiveren Protovision.

Flotte saker.
Flotte saker.

I tillegg til å være enkel å få til å kjøre på den vesle minikonsollen, er den nye versjonen satt opp slik at man kan bruke de ekstra knappene på TheC64 Mini-stikka til å hoppe med. Alle som har kjøpt spillet allerede får selvsagt også tilgang på den nye utgaven.

Klassisk plattformspill

Sam’s Journey er et klassisk, todimensjonalt plattformspill som skilter med svært store nivåer og en mengde forskjellige verdener. Totalt får vi 27 store brett fordelt på tre kart, og alle brettene er fulle av hemmeligheter og skjulte bonuser.

Ninja-forkledning.
Ninja-forkledning.

Et interessant aspekt av spillet er at du kan plukke opp seks forskjellige typer forkledninger, som gir deg helt nye egenskaper. Som pirat kan du bruke sverd for å drepe fiender, som astronaut kan du dobbelthoppe og som ninja kan du holde deg fast i veggene.

Spillet har også fått mye oppmerksomhet for den fargerike og glatte grafikken, som teknisk sett må være noe av det mer imponerende Commodore 64-plattformen fra 1982 har å by på.

Sam’s Journey kan selvsagt også kjøres på ordinære Commodore 64-emulatorer, og eiere av ekte maskinvare kan få det i fysisk boks. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.