RGCD har lansert to nye Amiga-spill

Og ett nytt spill for Commodore 64. Alle er ute via digital distribusjon, og kan også spilles på PC.

Retroutgiveren RGCD brukte helgen på å lansere ikke bare ett, men tre nye spill. To av disse er for Amiga, mens det tredje er for Commodore 64. Alle er sluppet på Itch.io, og kan også bestilles i fysisk form – men vær oppmerksom på at ingenting vil sendes ut før etter jul. Dette skal være for å unngå problemer i forbindelse med julekaoset.

Powerglove Reloaded.
Powerglove Reloaded.

Stammer fra Commodore 64

Begge Amiga-spillene er oppgraderte versjoner av tidligere Commodore 64-utgivelser. Først ut har vi Powerglove Reloaded, som er et todimensjonalt action/plattformspill satt til seks store kart, fulle av fiender som må tas knekken på ved hjelp av ulike våpen.

Spill nummer to er Tiger Claw, som ikke foregår ombord på hangarskipet fra Wing Commander, men i stedet er et plattformspill åpenbart tungt inspirert av Bruce Lee på Commodore 64. I tillegg til enspillermodusen med sine 24 skjermer, kan du spille mot opp til tre andre mennesker i lokal flerspillermodus.

Både Powerglove Reloaded og Tiger Claw kan spilles med Commodore 64-grafikk om du ønsker det, og de originale versjonene er også inkludert.

Klassisk romaction

Aviator Arcade II.
Aviator Arcade II.

Commodore 64-utgivelsen heter Aviator Arcade II, og er et klassisk, vertikalskrollende skytespill. Spillet har ti nivåer satt til både jordkloden og verdensrommet, og som seg hør og bør er det også mulig å grabbe massevis av bonusgreier for å låse opp nye våpen og så videre.

Begge Amiga-spillene har fått dedikerte Windows-versjoner (som er gratis), mens Aviator Arcade II har en pakkeløsning med emulator slik at også denne kan spilles enkelt på Windows.

Her er noen videoer, først en trailer for Powerglove Reloaded:

Tiger Claw:

Aviator Arcade II:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.