Retrotimen er hjemme alene

Ukens tema er en av tidenes mest ikoniske julefilmer.

Julaften nærmer seg med stormskritt, og hvis du ikke har klart å komme i julestemning enda, kan du jo ta en titt på en juleklassiker eller tre. Retrotimen har sett på det som kanskje er den største av de alle (sånn uteom Tre nøtter til Askepott og Die Hard, da) – Home Alone.

Et av de mange Home Alone-spillene. Bilde: Mobygames.
Et av de mange Home Alone-spillene. Bilde: Mobygames.

Det er vel ikke så mye poeng i å introdusere filmen, siden de aller fleste Retrotimen-lyttere utvilsomt har sett den noen titalls ganger nå, men holder den fortsatt mål? Og hva med spillene basert på filmen? Er de så ille som ettermælet deres vil ha det til?

Dette er forresten den siste Retrotimen-episoden der Remi er fast medlem i panelet, og det må jo selvsagt markeres. Men han kommer nok heldigvis til å dukke opp igjen i en og annen episode i fremtiden også.

Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.