To eldre Hitman-spill vender tilbake

Hitman HD Enhanced Collection gir oss nyutgaver av Hitman: Absolution og Hitman: Blood Money.

IO Interactive har annonsert at de vil lansere Hitman HD Enhanced Collection på PlayStation 4 og Xbox One (men merkelig nok ikke PC) den 11. januar. Samlingen består av to eldre Hitman-spill, nemlig Blood Money og Absolution, og begge skal ha fått betydelige oppgraderinger.

Bedre grafikk og kontroller

Spillene kan nå spilles i 4K-oppløsning (med 60 bilder per sekund), teksturene har fått oppgradert oppløsningen sin, og IO har blant annet også forbedret lyssettingen. Dessuten skal kontrollsystemet ha fått seg en overhaling. Se bunnen av artikkelen for en full liste med forbedringer.

Hitman: Blood Money og Hitman: Absolution er det fjerde og femte spillet i serien, og kom henholdsvis i 2006 og 2012. Som vanlig i Hitman-serien følger de skalleknarpen Agent 47, som reiser rundt i verden for å ta livet av folk på fantasifulle måter.

Hvert oppdrag gir deg stor frihet til å komme opp med egne løsninger, samtidig som du kan velge hvor mange lik du eventuelt vil gå over for å nå målene dine. De proffeste leiemorderne tar knekken på målet uten å noensinne ha blitt oppdaget av andre, men det er selvsagt ikke lett.

Blood Money fikk en mye god kritikk da det kom ut, mens Absolution fikk en litt mer blandet mottakelse. Så vidt jeg kan se, er det ikke gitt ut noen skjermbilder eller video fra den nye pakken. Her er altså skrytelisten:

  • 4K visuals at 60 frames per second
  • Increased texture resolution
  • Upgraded texture formats
  • Super-sampling
  • Upscale support
  • Heightened shadow map and mirror resolutions
  • Improved lighting
  • Updated controls for a more fluid experience

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.