Har du støttet Rise to Ruins på Patreon?

Utvikleren vil gi deg det dobbelte av hva du har betalt, siden bybyggerspillet hans har blitt en suksess.

Her er dagens hyggeligste sak: Utvikleren av bybyggerspillet Rise to Ruins er så fornøyd med hvordan spillet hans har gjort det på Steam, at han vil gi pengene tilbake til alle som noensinne har støttet utviklingen på Patreon. Ikke bare det, men de får dobbelt så mye som de ga, som takk for støtten.

Slik ser spillet ut.
Slik ser spillet ut.

Om du er en av de som har støttet ham, kan du ta kontakt. Du kan få pengene via PayPal, eller i form av Steam-gavekort. Selvsagt er det lov å ikke be om pengene tilbake, også – uansett er dette en fin gest fra en takknemlig utvikler.

Suksess på Steam

Hvor mange kopier spillet faktisk har solgt vet jeg ikke, men det har fått nesten 2500 brukeranmeldelser på Steam, så det må være en del. Utvikleren sier selv at spillet tjener nok penger til at han kan leve godt på det, og at han i tillegg har nok opptjente midler til at han kan overleve lenge selv om ting plutselig går galt.

Det virker litt komplisert.
Det virker litt komplisert.

Rise to Ruins er et bybygger-/overlevelsesspill som vekker minner om Prison Architect og Rimworld – alså spill med svært dynamiske verdener og omfattende simulatoraspekter.

Utvikleren erkjenner at ikke alle liker de knallharde utfordringene slike spill ofte byr på, og i tillegg til den tradisjonelle overlevelsesmodusen som prøver å ta livet av deg hele tiden, har det en mer fredelig modus også.

Spillet er fortsatt i «early access», og det virker som det kommer til å forbli der en stund – spill av denne typen har jo tross alt en tendens til å ta litt tid å utvikle. Du kan få mer informasjon på det offisielle nettstedet. Litt video fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.