Retrotimen: Austin Powers

Groovy baby, og så videre – ukens episode av Retrotimen handler blant annet om superspionen Austin Powers.

Denne ukens episode har brutt seg fri fra seriens vanlige tidsrammer, og består av cirka 1,5 timer med snakk om løst og fast, der gjengen blant annet kommer i skade for å røpe at de ikke vet hva VGA-standarden er.

Agenten som kom ut av fryser’n

Episodens hovedtema er Austin Powers. Er filmen så morsom som vi husket, eller har den gått ut på dato? Det skal Retrotimen prøve å finne ut. I tillegg har de testet et par offisielle Austin Powers-spill, som kanskje ikke representerer det ypperste av hva Rockstar Games har stått for.

På tampen får vi også høre litt om Octopath Traveler, et japansk rollespill for Nintendo Switch som blant annet skilter med en ganske distinkt visuell stil. Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.