Nå er vakre Eastshade ute på Steam

I dette åpen verden-spillet utforsker du et mystisk land, og maler det du ser.

Etter fem år under utvikling er åpen verden-spillet Eastshade nå ute på Steam. I skrivende stund er det kun Windows-versjonen som er lansert, men spillet kommer snart til Mac og Linux, og en konsollversjon eller flere skal annonseres senere.

Eastshades innbyggere er ikke mennesker.
Eastshades innbyggere er ikke mennesker.

Utforsk og mal omgivelsene dine

I Eastshade spiller du en kunstner som har ankommet den vakre øya Eastshade. Her må du jakte på flotte motiver som du kan male, men dette vil bare være en liten del av spillet. Gradvis blir du nemlig kjent med øyas innbyggere, og kan få venner (og fiender) avhengig av hvordan du forholder deg til dem.

Utviklerne har hele tiden vært klare på at selv om spillet minner om «gåsimulator»-sjangeren har det utfordringer og oppdrag som må løses, og rikelig med hemmeligheter som du kan snuse opp. Men spillet er samtidig en rimelig fredelig affære, uten våpen og slikt.

Her er en halvfersk trailer fra spillet, som viser litt av hva slags stil og stemning utviklerne har gått for:

 

En kommentar om “Nå er vakre Eastshade ute på Steam”

  1. Ser veldig lekkert ut, og ble positivt overrasket over at det faktisk har en form for gameplay. Hadde ikke Civ 6-ekspansion kommet i dag kunne det fort hende at jeg plukket det opp…. (Kan hende jeg gjør det uansett, da :P )

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.