Unrailed er et Pipe Mania-aktig togspill

Lag jernbaner i dataskapte miljøer, før toget tar deg igjen.

Husker du den klassiske hjernetrimmeren Pipe Mania? I dette kanskje ikke helt realistiske spillet måtte du legge en rørledning ved hjelp av forhåndsdefinerte biter, samtidig som røret ble fylt opp i den andre enden. Om du arbeidet for sent, ville vannet til slutt renne ut og du tape spillet.

Minecraft ringte...
Minecraft ringte…

«Roguelike jernbanebygging»

Unrailed! ser ut til å være en togversjon av Pipeline. Men her er du ikke en slags gud som plopper ned jernbanebiter fra lufta. I stedet må du og eventuelle med-/motspillere styre små spillfigurer som haster rundt i dataskapte miljøer for å konstruere togbanen. Underveis må dere også forholde dere til ulike hindringer og andre farer.

Det er tyske Daedalic Entertainment som skal gi Unrailed! ut på markedet, og de planlegger å starte med en tidliglansering for PC til sommeren. I anledning annonseringen har de gitt ut denne traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.