Fordriv demoner ved hjelp av touch-metoden

The Textorcist kombinerer skrivetrening med «bullet hell»-skyting.

Hvis du ikke syntes vanlige «bullet hell»-skytespill utfordrer konsentrasjonsevnene dine nok, kan du ta en titt på nylanserte The Textorcist. Her spiller du en prest som reiser rundt for å bekjempe demoner som har tatt bolig i mennesker, litt som i grøsserklassikeren Eksorsisten. Men ikke helt. Her er det nemlig litt mindre psykologisk terror og litt mer hardbarket action.

Null problem.
Null problem.

Ekstrem multitasking?

Kort sagt, må du løpe rundt på skjermen for å unngå fiendens mange kuler, mens du skriver inn besvergelser og slikt, gjerne på latin, for å kommandere de djevelske motstanderne dine tilbake dit de kom fra. Hvordan man skal få dette til uten at hjernen kortslutter vet ikke jeg, men du kan laste ned en gratis demo for å teste spillet (blant annet fra spillets Steam-side).

Utvikleren lover intens action med massevis av fiender og nivåer, inkludert ti demoniske bosser som må overvinnes. Spillet er ute på GOG og Steam, hvor det ser ut til å ha fått en god mottakelse så langt. Merk at det er betydelig billigere på Steam enn GOG, av en eller annen grunn. Her kan du sjekke traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.