PS3-klassikeren Flower har dukket opp på PC

«Kunstspillet» fra thatgamecompany feirer tiårsjubileum i år.

I går ble plutselig Flower lansert på PC – og heldigvis er det ikke eksklusivt for noen enkeltbutikker. Om du har lyst til å teste konsollklassikeren kan du kjøpe den på Steam, GOG og Epic Store.

Småpent!
Småpent!

Fast installasjon på The Smithsonian

Flower ble altså lansert i 2009 for PlayStation 3, og har fått mye positiv oppmerksomhet både i og utenfor spillenes verden. Blant annet har det blitt fast inventar hos den anerkjente institusjonen The Smithsonian American Art Museum. I dette spillet får du ta kontroll over et vindpust, og suse gjennom lekre naturmiljøer som du kan påvirke på ulike måter.

PC-versjonen støtter en rekke forskjellige kontrollmetoder, inkludert DualShock 4 med «tilt»-kontroll slik at du kan spille det slik det opprinnelig var ment. Men det ser også ut som det fungerer glimrende med mus, så det gjør nok ikke så mye om du ikke har en PlayStation 4-kontroller koblet opp mot PC-en. Ellers støttes 4K-grafikk, for de som har utstyret.

Her er en fersk PC-trailer (og husk at du fortsatt kan kjøpe spillet på PS3, PS4, Vita og iOS, om ikke PC er favorittplattformen din (hva?!)):

Det neste spillet fra Flower-utvikleren, Journey, kommer også til PC snart. Men det ser ut til å bli eksklusivt for Epic Store, dessverre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.