John Romero har utsatt lanseringen av Sigil

Den etterlengtede Doom-modifikasjonen kommer ikke i februar likevel.

I desember kom den overraskende (men veldig kule) nyheten at den legendariske Doom-designeren John Romero jobbet med en ny samling brett for spillet. Den heter Sigil, og er en samling med ni enspillerbrett og like mange «deathmatch»-brett. Romero selv beskriver den som en åndelig oppfølger til den fjerde episoden fra Ultimate Doom.

Fysisk versjon hindrer digitalt slipp

Brettsamlingen distribueres i en «megawad», og skal være gratis å laste ned for alle som eier Doom. Men Romero gjør selvsagt ikke dette ene og alene for moro skyld – han selger også en fysisk versjon av Sigil, og det er denne som er årsaken til at pakken ikke kommer i februar slik som opprinnelig var planen.

Romero forteller på det offisielle nettstedet at det har vært noen problemer med produksjonen, og at det nå ser ut som boksene vil sendes ut en eller annen gang i april. Dette betyr også at gratisversjonen blir utsatt – denne skal først slippes når de som har forhåndsbestilt har fått hendene sine i den fysiske versjonen.

Det blir spennende å se om Romero fortsatt mestrer gamle kunster – mens du venter på lanseringen kan du jo lese hans minner om utviklingen av originale Doom.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.