Åh, heisann! Snakebird har fått en oppfølger

Snakebird Primer skal by på en litt enklere utfordring enn den djevelske originalen.

Et av de første spillene jeg skrev mine tanker om her på nettstedet var hjernetrimmeren Snakebird, et sjarmerende spill der du styrer merkelige kombinasjoner av slanger og fugler gjennom todimensjonale nivåer. Slangefuglene beveger seg litt som slangen i Snake, bare at spillet sees fra siden og de påvirkes av tyngdekraften. Målet er å få alle slangefuglene frem til målet.

Mer Snakebird, bare ikke så djevelsk vanskelig.
Mer Snakebird, bare ikke så djevelsk vanskelig.

Originale Snakebird var veldig gøy, men også veldig vanskelig. Litt for vanskelig, faktisk, og selv om jeg aldri formelt ga spillet opp og avinstallerte det, har jeg heller ikke hatt særlig mye håp om å noensinne fullføre det. Så når de svenske utviklerne i Noumenon Games nå har lansert Snakebird Primer, er jeg veldig interessert.

– Hjernetrim for hele familien

Snakebird Primer følger akkurat samme konsept som originalen, men det skal være en enklere og mer avslappende opplevelse. Utviklerne beskriver det som et hjernetrimspill for hele familien, samtidig som det også kan fungere som en oppvarming for originalen. Ellers loves vi i praksis mer av alt, i nye og fargerike miljøer.

Spillet er ute på PC (du vet hvor) og mobile plattformer. Her er en trailer:

Forresten, hvis noen fra utviklerstudioet mot formodning leser dette … jeg lengter fortsatt etter et nytt Nimbus-spill!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.