Nytt innhold på vei til Funcom-spillet Mutant: Year Zero

Det kule taktikkspillet får en ny modus, helt gratis.

Mutant: Year Zero viste seg å være en overraskende solid taktikkopplevelse – spillet er riktignok ikke helt uten irritasjonsmomenter, men jeg var hektet fra start til mål. Nå får vi som liker spillet snart en unnskyldning til å sette oss ned med det igjen, for Funcom har annonsert at de vil lansere en gratis oppdatering den 26. februar.

Bilde fra den nye modusen.
Bilde fra den nye modusen.

Stalker Trials

Hovednyheten i oppdateringen er en ny spillmodus som kalles Stalker Trials, der utviklerne har tatt de eksisterende kartene i spillet og puttet nye grupper med fiender i dem, for å gjøre dem ekstra utfordrende. Til gjengjeld låses alle de spillbare figurene i spillet opp fra starten av, og de har alle egenskapene og mutasjonene låst opp. Våpen og rustninger må du imidlertid kjøpe selv.

Det vil også vanke bonuser om du kan løse oppgavene på spesifikke måter, for eksempel ved at du rensker et kart uten å bruke eksplosiver eller klarer å unngå å ta noe som helst skade selv. Du scores etter hvor godt du gjør det, og kan konkurrere med andre spillere på nettbaserte poengtavler.

Ellers loves vi en rekke andre forbedringer, tilsynelatende hovedsakelig i form av bugs som fikses, og utviklerne sier også at de planlegger å holde på med videreutvikling av spillet en stund. Kanskje ikke så rart – mitt inntrykk er at Mutant: Year Zero gjorde det ganske godt på markedet.

Om du ikke har testet det enda, er det altså snakk om et taktisk rollespill som kombinerer enkel sniking og utforsking med turbasert kamp, satt til en postapokalyptisk versjon av Sverige.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.