Arkadeversjonen av Ice Climber er ute på Switch

Husker du dette Nintendo-spillet?

Ice Climber er antakeligvis mest kjent fra Nintendo Entertainment System her til lands, men spillet kom også til arkadehallene. Nå har japanske Hamster lagt ut arkadeversjonen av Ice Climber på eShop for Switch, i sin Arcade Archives-serie.

Knus brettet

I Ice Climber spiller du og en eventuell venn eskimoene Popo og Nana, som må prøve å komme seg til toppen av et fjell som uheldigvis er fullt av fiender. Fjellet er merkelig nok delt inn i etasjer, som alle har gulv laget av is, og for å komme opp til neste etasje må du først lage et hull ved å hakke bort isblokkene. Mer ordinær plattformhopping får vi også.

Det er den japanske arkadeversjonen som er ute på Switch, men teksten og manualen er tilgjengelig på engelsk. Som vanlig er det også mulig å gjøre endringer på vanskelighetsgraden og den visuelle presentasjonen.

Jeg tror ikke Ice Climber regnes som noen soleklar klassiker, men spillet har sine tilhengere. Jeg har lagt inn en video som viser spillet i aksjon her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.