Retrotimen: Dick Tracy

Ukens spill er Mega Drive-spillet Dick Tracy. I tillegg diskuteres blant annet TV-klassikeren M*A*S*H.

Denne uken har Retrotimen blitt utvidet til nesten halvannen time. Hovedtemaene denne uken er lisensspillet Dick Tracy for Mega Drive og TV-serien M*A*S*H, men det blir jo selvsagt også snakk om litt andre ting underveis.

Biljakt i Dick Tracy.
Biljakt i Dick Tracy. Bilde: Mobygames.

Spill basert på film basert på tegneserie

Dick Tracy-spillet kommer fra tidlig på nittitallet, på den tiden der det var ganske uvanlig at én spillutgiver stakk av med rettighetene for alle plattformer når filmer og slikt skulle lisensieres ut for spillmatisering. Det skjedde også her, med det resultatet at Dick Tracy for NES er et helt annet spill enn Dick Tracy for Amiga, som er et helt annet spill enn Dick Tracy for Mega Drive.

Det er Mega Drive-spillet som diskuteres denne uken. Gjengen i Retrotimen hadde ikke de helt store forventningene til dette spillet, men de ble (etter hvert, i alle fall) positivt overrasket. Her er ukens episode, så kan du høre hvorfor:

Når dere kommer til den delen av M*A*S*H-diskusjonen der den første scenen nevnes, kan dere jo ta en titt på den selv:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.