Bygg svevende byer i Airborne Kingdom

Dette kommende strategispillet ser mildt sagt lekkert ut.

Selv om Cities: Skylines ser ut til å ha sementert posisjonen som det største spillet i bybyggersjangeren, har det i de senere årene dukket opp en rekke spennende spill i sjangeren som skiller seg fra Cities: Skylines ved at byene man må bygge ikke er konvensjonelle, moderne storbyer. Fjorårets Frostpunk er et godt eksempel, og nå får vi ett til: Airborne Kingdom.

Herlig grafikkstil.
Herlig grafikkstil.

Fly dit du vil

Airborne Kingdom kombinerer bybygging og utforsking, ved at byen du bygger svever høyt over bakken, og også kan flyttes rundt. Dermed kan du gradvis utforske en mystisk ørkenverden på jakt etter ressurser og tapt teknologi, som du så kan bruke til å utvide byen din. Underveis treffer du fastboende, som du kan handle med eller kanskje lokke opp i skyene.

Det hele foregår i dataskapte miljøer som er forskjellige hver gang du spiller, og utviklerne lover at spillet skal støtte en hel haug forskjellige spillestiler. Airborne Kingdom har ikke fått noen slippdato enda, men deet skal etter planen slippes i år (for Mac og Windows). Du kan få mer informasjon på spillets Steam-side. Sjekk også denne flotte teaseren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.