Savner du de gamle arkaderacerne?

Nå kan du prøvekjøre en gratis betaversjon av Xenon Racer på Steam. Fullversjonen kommer også til konsoll.

Det kommer ikke så voldsomt mange rene arkaderacere for tiden, så hvis du liker den sjangeren bør du kanskje ta en titt på Xenon Racer. Utviklerne har akkurat lansert en gratis betaversjon på Steam, som inkluderer to biler og to baner (som kan kjøres i begge retninger, så det i praksis blir fire baner), og vil være tilgjengelig i en ukes tid.

Støtte for delt skjerm er alltid en bonus.
Støtte for delt skjerm er alltid en bonus.

Fullversjonen kommer også til de tre store konsollene, og skal etter planen lanseres den 26. mars.

Futuristisk bilkjøring

Xenon Racer er et futuristisk racingspill der bilene dropper bensin til fordel for Xenon-gass, og alt dermed går et par hakk raskere enn det gjør med tradisjonelle forbrenningsmotorer. Spillet har støtte for enspiller og flerspiller, da både via delt skjerm for lokal moro og via nettet. Som seg hør og bør loves vi massevis av lekre miljøer å suse gjennom, og grafikken ser slett ikke verst ut.

Om du velger å teste betaversjonen, vil utviklerne gjerne høre tilbakemeldingene dine (og det er også en sjanse for å vinne spillnøkler til valgfri plattform om du svarer på spørreskjemaet deres). Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.