Stor Halo-samling på vei til PC

Halo: The Master Chief Collection inkluderer oppdaterte versjoner av de fire første Halo-spillene, pluss Halo: Reach.

Microsoft har annonsert at Halo: The Master Chief Collection skal slippes på PC. Denne samlingen ble opprinnelig sluppet på Xbox One i 2014, men PC-versjonen inkluderer flere forbedringer samt et ekstra spill.

En populær serie.
En populær serie.

Det PC-spillere altså får i denne pakken er Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 (og Halo 3: ODST, som er kampanjemodusen), Halo 4 og Halo: Reach. Sistnevnte var ikke med i Xbox 360-samlingen.

Lanseres episodevis

Hele pakken vil ikke lanseres samtidig, noe utvikler 343 Industries sier er for å sikre at overføringsjobben blir gjort riktig. Det er Halo: Reach som sparker ballet i gang, siden handlingen i dette spillet finner sted før hendelsene i det første Halo-spillet. Deretter følger spillene i forventet rekkefølge.

PC-versjonen skilter med støtte for mus og tastatur (selvsagt), oppløsninger opp til 4K UHD, samt en rekke innstillingsmuligheter. Alle de øvrige oppgraderingene fra Xbox One-versjonen av pakken er også med. Totalt får vi 67 enspilleroppdrag og 120 flerspillerkart i samlingen.

Halo: The Master Chief Collection blir å finne på Microsofts egen nettbutikk, samt Steam. Noen dato er ikke kjent, men mer informasjon skal dukke opp på Halo Waypoint etter hvert. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.