Her er det nye Double Fine-spillet

Rare greier. Veldig rare greier.

Double Fine har akkurat annonsert Rad, et action-/«roguelike»-spill satt til en verden som ikke bare har møtt én dommedag, men to. Du spiller Rad, en tenåring som er så utrolig radioaktiv at uansett hvor du går, så popper det opp et yrende planteliv i sporene dine. Det passer egentlig veldig fint, med tanke på at verden ellers er en temmelig trist ødemark.

Her farter du rundt og lager blomster.
Her farter du rundt og lager blomster.

Muterte lemmer

Men det å få liv i verden igjen er lettere sagt enn gjort, for den bebos av forferdelige, muterte monstre som gjør alt de kan for å ta knekken på deg. Samtidig vil alle giftstoffene i verden påvirke deg også, slik at kroppen din muteres. Dette er heldigvis ikke utelukkende negativt; du får nemlig stadig nye egenskaper, som hjelper deg å overvinne fiendene dine.

Rad skal lanseres for PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch til sommeren. Det gis ut av Bandai Namco Entertainment. Allerede den 8. april vil en begrenset beta finne sted på Steam, og om du har lyst til å delta er det mulig å skrive deg opp på det offisielle nettstedet.

Double Fine er fra før kjent for spill som Brütal Legend og Psychonauts (som snart får en oppfølger). Her er den duggferske Rad-traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.