Her er aprilspillene for Nintendo Switch Online

Super Mario Bros. The Lost Levels, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream og Star Soldier.

Nintendo har annonsert de tre NES-spillene som dukker opp på Nintendo Switch Online denne måneden, og disse skal lanseres allerede i dag (de er kanskje allerede ute når du leser dette). De tre spillene er Super Mario Bros. The Lost Levels, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream og Star Soldier.

Romskyting, boksing og plattformhopping

En liten gjennomgang av spillene er på sin plass, og vi kan jo like gjerne starte med det siste. Star Soldier er et klassisk vertikalskrollende romskytespill av den typen som var så utrolig populær på åttitallet, med 16 nivåer fulle av fiender som må kverkes og kuler som må unngås. Et rimelig ukomplisert spill, men det gjør hva det skal.

Her har vi Mr. Dream. Bilde: Mobygames.
Her har vi Mr. Dream. Bilde: Mobygames.

Punch-Out!! Featuring Mr. Dream er det klassiske NES-boksespillet der du ser ringen (hvorfor kaller de det en ring, den er jo firkantet?) fra bak bokseren din, og må prøve å slå ned en rekke karikerte (og ofte temmelig store) motstandere samtidig som du leser bevegelsene deres for å finne ut når du skal sprette til side for å unngå å få deg en i tygga.

Spillet er også kjent under tittelen Mike Tyson’s Punch-Out!!, men det er lenge siden Nintendo lot rettighetene til å bruke Mike Tyson-navnet gå ut.

Månedens siste spill er Super Mario Bros. The Lost Levels, som opprinnelig ble sluppet som Super Mario Bros. 2 i Japan, og som Nintendo opprinnelig tenkte var litt for vanskelig for det vestlige markedet (så vi fikk en Mario-fisert versjon av Doki Doki Panic i stedet).

Forvent et sideskrollende plattformspill som i stor grad fungerer som originalen, men har noen nye fiender og, ja, en langt høyere vanskelighetsgrad.

Her er en liten videopresentasjon av de tre spillene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.