Grimshade er et rollespill med turbasert kamp

Dette nylanserte spillet er inspirert av klassiske JRPG-serier fra nittitallet.

Det dukker stadig opp pressemeldinger om interessante spill i postkassa, og jeg er kanskje ikke så flink som jeg burde være til å lage saker om disse (til mitt forsvar skal det sies at «to do»-lista er langt som et vondt år, da det er mye som krever tid når man prøver å lage et nettsted med variert innhold). Jaja, her er i alle fall en liten post om ett av dem.

Grimme skyggevesener i Grimshade.
Grimme skyggevesener i Grimshade.

JRPG-inspirert taktikk

Grimshade er et taktikkspill som ble lansert på Steam for kort tid tilbake, og som ser ganske artig ut. Handlingen finner sted i en unik fantasiverden der mennesker og antropomorfe dyr eksisterer sammen. Her invaderes en by ved navn Brann av uhyggelige monstre, og du må selvsagt lede en gjeng helter for å finne ut hva som skjer, og om byen kan reddes.

Spillet kombinerer rollespillelementer med turbasert, JRPG-inspirert kamp, og inkluderer en rekke forskjellige figurer som du kan ha i gruppen din. Egenskapene deres påvirkes kraftig av hva slags utstyr du velger å utruste dem med, og det å utforske den varierte spillverdenen på jakt etter nytt utstyr er en sentral del av spillet.

Du finner mer informasjon om Grimshade på Steam. Her er en trailer som viser spillet i aksjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.