Another World-skaperens nye spill ser imponerende ut

Eric Chahi lager VR-spill satt til et fullstendig simulert økosystem.

Franske Eric Chahi har ikke veldig mange spill på rullebladet, men med nittitallsklassikerne Another World og Heart of Darkness sikret han et rykte som en av verdens mest anerkjente spilldesignere. Da han senere kom tilbake til industrien med gudespillet From Dust, fikk han ikke like stor suksess – men personlig syntes jeg From Dust leverte en herlig og unik opplevelse.

Hm!
Hm!

Paper Beast

Ordet «unik» ser også ut til å være dekkende for hans neste spill, som (desverre!) kun er annonsert for PlayStation VR. Spillet heter Paper Beast, og konseptet er som følgende: Et helt nytt økosystem har utviklet seg i dataskyen, og du får utforske det. Underveis vil det du gjør påvirke verden rundt deg på ulike måter.

Vi har altså ikke så voldsomt mye konkret informasjon om det kommende spillet, men om du tar en titt på traileren under, vil du sikkert være enig i at det ser ganske spennende ut. Lanseringen er ment å finne sted senere i år. Det utvikles av Eric Chahis nye studio, PixelReef, og har også fått et offisielt nettsted.

Her er et lite stitat fra Chahi selv:

We are thrilled to reveal Paper Beast to you. With this new game, we wanted to create a complete ecosystem, born from the hidden confines of big data. The players will be our explorers, setting out on a creative journey through the spectacles of a virgin world. With the fantastic team at my new studio Pixel Reef, we have found the creative freedom to really delve deep and use the latest technology to tell Paper Beast’s story. We can’t wait to share our game.

Konseptet minner meg forresten litt om Amiga-spillet Eco, men Paper Beast er forhåpentligvis ikke like forvirrende.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.