Her er et helt nytt Puyo Puyo-spill

Den klassiske hjernetrimmeren er tilbake i ny drakt.

Sega har nettopp sluppet den tidligere Japan-eksklusive hjernetrimmeren Puyo Puyo eSports i vesten. Spillet har riktignok forandret navn for våre breddegrader; her heter det Puyo Puyo Champions. Spillet er ute på alle tre konsoller, samt PC (Steam). Den japanske versjonen var ekslusiv for Switch og PS4.

Klassisk konsept

Puyo Puyo Champions er altså et hjernetrimspill der konkurranse mellom spillerne er satt i høysetet. Jo bedre du gjør det i din arena, jo mer trøbbel skaper du for motstanderne, og vice versa.

Konseptet minner litt om Tetris og Columns, og poenget er å kombinere fargede blobber som faller fra toppen av skjermen. Da fjernes de fra arenaen, og blobbene som ligger over dem faller ned (noe som kan resultere i komboer).

Spillet inkluderer muligheten til å spille mot datamaskinen, men som det japanske navnet indikerte, er denne versjonen primært ment for flerspiller. Opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre lokalt, og nettbasert flerspiller støttes også. Her er en passende lystig trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.