Frister det å lage din egen undergrunnsstasjon?

Overcrowd er et lekkert strategispill satt til undergrunnsbanen i London.

Det er alltid gøy med spill som går sine egne veier, og det ser definitivt ut til å gjelde Overcrowd – et slags strategispill der du må bygge og drifte din egen undergrunnsstasjon i London. Millioner av folk ønsker å komme seg fra A til Z (og alle bokstavene mellom dem), og din jobb er å sikre at dagen deres ikke blir ødelagt.

Ned i dypet.
Ned i dypet.

Grav og bygg

Spillet bruker et isometrisk perspektiv, og lar deg bygge i fire separate lag. Ved hjelp av en rekke verktøy og ansatte må du ikke bare sikre at de reisende kommer dit de vil, men også at behovene deres blir ivaretatt, at stasjonen er ren og pen og helst ikke er full av rotter, og at det er rimelig trygt å være der.

Selv om Overcrowd ser søtt og lekent ut, skal det ifølge utviklerne bygge på svært avanserte systemer. Alt fra hvordan de reisende og dine ansatte oppfører seg til strømnettverket simuleres i detalj, og dette skal gi spillet dynamikk og muligheter for uforutsette utfordringer underveis.

Som seg hør og bør loves vi kampanjemodus, sandkassemodus og en egen modus der du hver dag får et nytt kart å bryne deg på. Overcrowd skal lanseres i «early access» den 6. juni, og planen er at det skal bli der mesteparten av året mens utviklerne legger til ny funksjonalitet. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.