Her er et helt nytt romskytespill for Amiga

Etter flere års utvikling har det sideskrollende romskytespillet Reshoot R lansert.

Her er noen gode nyheter for de som har Amiga som favorittplattform: Det sideskrollende romskytespillet Reshoot R har, etter lang tids utvikling, blitt lansert. Spillet er tilgjengelig hos utgiveren APC&TPC, og kan kjøpes både som nedlastbar versjon og i fysisk boks.

Det er gøy å se nye spill for Amiga.
Det er gøy å se nye spill for Amiga.

Enmannsproduksjon

Spillet er utviklet av en kar ved navn Richard Löwenstein, som har lang fartstid i spillindustrien. Det er inspirert av klassikere som Silkworm, R-Type og Gradius, og laget spesifikt for Amiga CD32, Amiga 1200 og Amiga 4000. Det byr på fem store nivåer, med massevis av fiender og bosser, og skilter blant annet med over 100 objekter på skjermen samtidig.

Om du ikke har en Amiga å spille det på, kan du bruke emulator på Windows, Mac og Linux. Du kan finne ut mer om spillet på det offisielle nettstedet. Jeg kan ikke se at det har dukket opp noen offisiell trailer enda, men du kan ta en titt på det første nivået i en sniktittvideo fra en stund tilbake:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.