Retrotimen: Castlevania Anniversary Collection

Lurer du på hvordan Konamis nye Castlevania-samling er? Retrotimen har testet den, og forteller deg det du trenger å vite.

Konami feirer sin femtiårsdag gjennom å lansere tre ulike spillsamlinger med klassikere fra fordums tid, og en av disse samlingene er Castlevania Anniversary Collection. Pakken kommer med ni ulike spill fra Castlevania-serien, inkludert sidespranget Kid Dracula, som aldri har blitt lansert på det engelskspråklige markedet før.

Skummelt!
Skummelt!

Castlevania Anniversary Collection er ute på Switch, Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Jeg har lagt inn en full liste over spillene i samlingen under, men om du har lyst til å vite mer kan du høre ukens episode av Retrotimen, der Lars, Otto og Rasmus tar for seg den nylanserte samlingen.

De forteller også litt om ekstrainnholdet i pakken, som inkluderer både (digital) kunstbok og intervjuer.

I tillegg får vi faste spalter slik som øltest (en Iron Maiden-øl, denne gangen) og «hva har du gjort siden sist» – der Otto forteller om våronna og Lars forteller om sine førsteinntrykk av A Plague Tale: Innocence.

Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.


Avslutningsvis, som lovet, alle spillene i Castlevania Anniversary Collection:

  • Castlevania
  • Castlevania II Simon’s Quest
  • Castlevania III Dracula’s Curse
  • Super Castlevania IV
  • Castlevania The Adventure
  • Castlevania II Belmont’s Revenge
  • Castlevania Bloodlines
  • Kid Dracula
  • History of Castlevania – Book of the Crescent Moon

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.