Retrotimen: Kid Dracula og Batman

Det blir dobbel dose spill i ukens Retrotimen.

Retrotimens nyeste episode er ute, og denne gangen har vi fått nesten 1,5 time med spillprat og faste spalter. Ukens øl er en helt vanlig pils fra E. C. Dahls Bryggeri, som passer greit siden dagens panel utelukkende består av trøndere: Otto, Rasmus og Lars.

Snadder fra Japan

Så over til ukens spill, og denne gangen er det faktisk to. Det første er Kid Dracula, som aldri ble lansert i Europa da det var nytt, men som nå er tilgjengelig i samlepakken Castlevania Anniversary Collection (som var tema for forrige ukes episode). Dette er en litt merkelig Castlevania-spinoff som har mye positivt ved seg, ifølge gjengen i Retrotimen.

Det andre spillet som diskuteres denne gangen er Batman fra Sunsoft, et offisielt lisensspill basert på Tim Burtons klassiske Batman-film fra nittitallet. Her i gården er det kanskje helst Ocean-spillet Batman: The Movie vi tenker på i forbindelse med den filmen, men dette er altså et helt annet spill – og et ganske solid et, i tillegg.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.