Sega Ages-serien utvides med Virtua Racing

Racingklassikeren får også selskap av Wonder Boy: Monster Land.

Sega Ages-serien på Switch har fått mye ros for hvordan den henter frem klassiske spill og forbedrer dem på subtile måter slik at de blir enda bedre. Nå har Sega annonsert to nye Sega Ages-spill, som begge skal slippes den 27. juni. Disse er Virtua Racing og Wonder Boy: Monster Land.

Hvor mange spillere, sa du?
Hvor mange spillere, sa du?

Moderniserte klassikere

I Virtua Racing får vi en klassisk, glatt arkaderacingopplevelse der vi settes bak rattet på en Formel 1-bil og må kjøre rundt i ekte, tredimensjonale miljøer. Sega Ages-versjonen er trofast mot originalen, men byr på høyere bildeoppdateringsfrekvens, langt bedre synsrekkevidde og en helt ny reprisefunksjon. Ah, og spillet byr på lokal flerspiller for opp til åtte(!) spillere samtidig.

Wonder Boy: Monster Land er det klassiske, sideskrollende 2D-actionspillet Wonder Boy in Monster Land. Denne gangen har Sega lagt til New Game+, som du kan starte når som helst (du trenger ikke å fullføre spillet for å få tilgang), der du får muligheten til å fortsette etter å ha fått Game Over. Flere andre nye spilltyper er også inkludert.

For ordens skyld kan jeg påpeke at dette altså er separate utgivelser. Her er noen bilder fra spillene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.