Age of Empires II: Definitive Edition slippes til høsten

Klassikeren oppgraderes, og får nye sivilisasjoner og kampanjer.

Age of Empires IV ble merkelig nok ikke vist frem på gårsdagens E3-konferanse, men vi fikk i alle fall en oppdatering på Age of Empires II: Definitive Edition. Dette er altså en nyversjon av klassiske Age of Empires II, med et nyinnspilt lydspor, grafikk i opp til 4K og en rekke andre forbedringer (slik som at du slipper å mikrostyre gårdene dine).

Age of Empires II: Definitive Edition.
Age of Empires II: Definitive Edition.

Rett rundt hjørnet

I går fikk vi vite at spillet skal lanseres til høsten, og at det inkluderer en ny innholdspakke som heter The Last Khans. Her får vi tre nye kampanjer og fire nye sivilisasjoner (bulgarere, kumanere, litauere og tatarer). Totalt blir det altså 35 sivilisasjoner i Definitive Edition.

Nyversjonen slippes på både Microsofts egen spillbutikk og Steam, og det vanker rabatter for de som allerede eier Age of Empires II HD. Microsoft lover at uansett hvilken butikk du velger, kan du spille flerspiller med alle andre som har kjøpt spillet.

Om du har hastverk med å prøve Age of Empires II Definitive Edition, kan du melde din interesse for en beta via det offisielle nettstedet. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.