Heroes of Might & Magic-inspirert strategi i Songs of Conquest

Spillet byr også på temmelig lekre piksler.

Det er sjeldent at retroaktig pikselgrafikk imponerer like mye som i traileren for Songs of Conquest, et nytt turbasert strategispill inspirert av klassiske Heroes of Might & Magic 2 (mitt favorittspill i serien!).

Turbasert kamp

En scene fra traileren.
En scene fra traileren.

Songs of Conquest finner sted i en fantasyverden full av ressurser som bare venter på å bli dine. Du må bygge opp sterke hærer, rekruttere mektige trollmenn og -kvinner, og skape et kongerike mens du overvinner monstre og fiender. Spillet er turbasert, og som i Heroes of Might & Magic får du detaljstyre kampene.

Spillet er fortsatt langt unna – det skal ikke lanseres før sent neste år. Men om du melder din interesse på det offisielle nettstedet, kan du «snart» bli med på alfa-testing.

Utgivelsen er planlagt for PC og Mac, og utgiveren Coffe Stain Publishing har ikke sagt noe om hvilke butikker de vil lansere spillet på (deres forrige utgivelse, Satisfactory, er Epic-eksklusivt). Vi får bare håpe at spillbutikk-krigen har roet seg såpass i slutten av 2020 at spillerne får anledning til å velge hvor de vil kjøpe spillet selv.

Her er i alle fall den nevnte traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.