Microsoft avslutter arbeidet med bakoverkompatibilitet på Xbox One

Til gjengjeld ser det ut som neste konsollgenerasjon får ekstra fokus på dette.

Microsoft har annonsert at de har lagt ned arbeidet med å gjøre spill for Xbox 360 og originale Xbox kompatible med Xbox One. Dette gjør de fordi de nå vil fokusere på å gjøre «tusenvis av spill» fra alle Xbox-generasjonene, inkludert alle spillene som i dag kjører på Xbox One, kompatible med den kommende maskinen sin, som for øyeblikket går under navnet Project Scarlett.

Dette er gode nyheter for de som vurderer å kjøpe seg inn i den neste konsollgenerasjonen, men det er selvsagt ikke like gøy hvis du har gått og håpet på at Xbox-favoritten din skulle bli gjort kompatibel med Xbox One. Skjønt du har én sjanse til, for sammen med annonseringen har Microsoft gitt ut en rekke bakoverkompatible spill.

En siste dose spill

Her er en liste over originale Xbox-spill som er ute, og de som sørget over at det ikke kom noen Splinter Cell-annonseringer på årets E3 kan i alle fall glede seg over at de nå kan spille de gamle spillene på sin Xbox One:

Videre følger disse Xbox 360-spillene:

Too Human kan du laste ned helt gratis, som en gave fra selskapet. Spillet var kanskje ikke det mange hadde håpet på da det opprinnelig kom, men til null kroner bør det vel være verd et forsøk.

Ellers har en rekke spill fått gratis innhold (DLC) lagt til, og Microsoft har også forbedret flere av de allerede bakoverkompatible spillene for eiere av Xbox One X. Du kan lese mer på selskapets offisielle nettsted. Microsoft har i løpet av de fire siste årene gjort cirka 600 spill kompatible med sin nyeste konsollgenerasjon, og i denne videoen skryter de litt av det hele:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.