Konami har kunngjort Contra: Rogue Corps

Den tradisjonsrike actionspillserien får et nytt spill til høsten.

Konami har minnet oss på at de ikke bare lager fotballspill og gamblingmaskiner, blant annet ved å annonsere Contra: Rogue Corps. Dette er et actionspill av den typen der du styrer figuren din med den ene stikken og sikter med den andre, som skal lanseres den 26. september for Xbox One, PlayStation 4, Switch og PC (Steam).

Lag dine egne våpen

Spillet lar deg velge mellom fire figurer, som hver skal ha sitt eget sett med egenskaper og spesialangrep. Du kan også bestemme hva slags våpen han eller hun skal ha med seg, og til og med lage egne selv.

Så bærer det ut på slagmarken, enten i kampanjemodus (som kan spilles alene eller i samarbeid med opp til tre andre spillere via nettet eller lokalt), eller i flerspiller der opp til åtte spillere kan slippes løs i lagbasert kamp. Du kan se hvordan det funker i denne traileren:

Det ser jo ikke så galt ut, skjønt når det kommer til reinspikka actionspill av denne typen er det jo veldig mye konkurranse fra indie-scenen.

Annonseringen av Contra: Rogue Corps ble forøvrig timet til å komme samtidig med lanseringen av Contra: Anniversary Collection, en samling klassiske spill fra serien (som du også kanskje kjenner som for eksempel Probotector eller Gryzor – spillnavn var vanskeligere å forholde seg til før). Her er spillene i samlingen, som er ute på det meste av plattformer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.