Overrasket med ekstraspill for Nintendo Switch Online

Månedens NES-spill er ute, og utvalget spill inkluderer et som ikke var annonsert.

Nintendo har nå lagt ut månedens nye NES-spill på Nintendo Switch Online, og i tillegg til de tidligere annonserte spillene City Connection, Volleyball og Double Dragon II: The Revenge, fikk NES-fansen en ny spesialutgave av TwinBee. Den kalles Twinbee SP, og her hopper vi over de første brettene slik at det blir litt mer action fra starten av.

Standardversjonen av Konamis vertikalskrollende skytespill er allerede ute på Nintendo Switch.

Bilplattformhopping(?), volleyball og slåssing

City Connection er et litt merkelig plattformspill der du styrer en bil. For å komme deg gjennom hvert brett må du «male» alle plattformene ved å kjøre over dem (litt som i den tidlige plattformklassikeren Miner 2069er). Samtidig må du forsvare deg mot en rekke  andre biler. Om du har spilt Core Designs CarVup, var det en modernisering av konseptet fra City Connection.

Volleyball er akkurat det navnet tilsier – volleyball sett fra siden. Spillet virker overraskende autentisk, men nå har jeg alltid delt Pondus’ syn på volleyball, så jeg aner ikke hvor interessant det til syvende og sist er.

Double Dragon II: The Revenge er et sideskrollende slåssespill med enkle plattformelementer, der en eller to kan spille samtidig. Her må du banke opp horder av banditter i triste bymiljøer. Litt som i senere utgivelser som Streets of Rage, men en god del enklere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.