Build-skytespillet Ion Maiden har endret navn

Etter søksmålet fra Iron Maiden. Pluss: Fullversjonen er rett rundt hjørnet.

For en liten tid siden ble 3D Realms saksøkt av bandet Iron Maiden på grunn av navnet på deres kommende skytespill, Ion Maiden. Du skjønner sikkert hvorfor, men ønsker du å lese mer om saken kan du sjekke min artikkel fra tidligere.

Nå har 3D Realms og utgiver 1C Company kommet frem til at det er best å ikke havne i en langvarig rettslig strid om navnet, så de har endret det til Ion Fury. Om dette er det eneste de har gjort for å blidgjøre bandet vites ikke, men det ser i alle fall ikke ut som spillets utvikling har blitt påvirket.

Ifølge en pressemelding du kan lese hos Bluesnews, har det nemlig fått lanseringsdato, og den er rett rundt hjørnet. Spillet slippes den 15. august for PC (der det allerede er tilgjengelig i early access), PS4, Xbox One og Switch.

Nostalgisk affære

Ion Fury er bygd på en oppgradert versjon av Build-motoren, som du kanskje kjenner fra nittitallsklassikere som Duke Nukem 3D, Blood, Shadow Warrior og Redneck Rampage. Samtidig er motoren såpass oppgradert at kontrollene og spillsystemene fungerer akkurat slik du forventer av et førstepersons skytespill i dag.

Spillet følger Shelly «Bombshell» Harrison, en agent som må prøve å redde verden fra en gjeng kultister under ledelse av en gal vitenskapsmann, og byr på massevis av store brett fulle av fiender som må knertes og hemmeligheter som må snuses opp.

Jeg skrev om mine førsteinntrykk da spillet opprinnelig dukket opp i early access. Kortversjonen kan du få her: Jeg hadde det moro, og gleder meg til fullversjonen slippes.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.