Hva med et gratis spill?

Nylanserte Grelox er inspirert av klassiske actioneventyr.

Jeg er kanskje ikke flink nok til å skrive om nye gratisspill her på nettstedet, men i dag skal dere i det minste få en liten post om et nytt spill som heter Grelox. Det er et todimensjonalt actioneventyr der handlingen sees fra siden, og du må navigere deg gjennom en mengde skjermer fulle av fiender og ting som må plukkes opp.

Spillskaper Paul Weller forteller at han har blitt inspirert av Sega-klassikeren Zillion, og anbefaler at spillere benytter seg av en håndkontroller slik som den gode, gamle Xbox360-kontrolleren for Windows.

Så voldsomt mye mer er det kanskje ikke å si, annet enn at du kan laste ned spillet fra det offisielle nettstedet. Om du liker det, er det lov å donere noen kroner til spillskaperen. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.