Det er 60 sekunder til undergangen

Og du må velge hva du skal ha med deg ned i bomberommet.

Tenk deg at atombombene lander om 60 sekunder, og du umiddelbart må velge hva du skal dra med deg ned i bomberommet du selvsagt har fått konstruert i kjelleren. Det er konseptet i 60 Seconds, der du styrer en kar ved navn Ted som må rive med seg alt som kan være nyttig (inkludert familiemedlemmene sine) og komme seg i bomberommet før det smeller.

Ryddingen kan du tenke på om 100 år.

Deretter må du se hvor lenge du kan overleve ved hjelp av det du har klart å plukke opp. Mat og vann må rasjoneres, ressurser må brukes fornuftig, og uventede hendelser må takles på best mulig vis.

Ny utgave

60 Seconds fikk mye positiv kritikk da det dukket opp i 2015, og nå har utvikleren lansert en ny og oppgradert versjon som kalles 60 Seconds: Reatomized. Her loves vi 4K-grafikk. nye hendelser og utfordringer, ny grafikk og lyd, opplåsbart innhold og av en eller annen grunn store mengder suppe.

Om du allerede har originalen i biblioteket ditt skal nyutgaven ha lagt seg til gratis. Hvis ikke kan du ta en titt på denne traileren for å se om spillet kan være noe for deg:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.